افسردگی , نازنین رسولوند , کارگاه شناختی رفتاری cbt , درمان افسردگی , درمان افسردگی با رویکرد شناختی , درمان رویکرد شناختی ,
دوره درمان افسردگی با رویکرد شناختی رفتاری - کد 221/2004
مدرس: نازنین رسولوند
طول دوره: 12 ساعت (6 جلسه 2 ساعتی)
زمان برگزاری: یکشنبهها، ساعت 20 تا 22
تاریخ شروع: 24 دی 1402
جزوه
دسترسی به جزوه دوره(رقیه چراغ پور،کل جلسات)
توصیف مختصری از دوره
این دوره تخصصی به بررسی درمان افسردگی با رویکرد شناختی رفتاری (CBT) میپردازد. شرکتکنندگان میآموزند که چگونه از تکنیکهای CBT مانند فعالسازی رفتاری، حل مسئله و بازسازی شناختی برای درمان بیماران مبتلا به افسردگی استفاده کنند. دوره بهصورت آنلاین برگزار شده و شامل مباحثی درباره مدیریت نشخوارهای فکری، بهبود عزتنفس و مقابله با اهمالکاری است. همچنین، روشهایی برای مداخله در افکار خودکشی و درمان افسردگی مقاوم ارائه میشود.
سرفصلها
فعالسازی رفتاری
حل مسئله برای کاهش نشخوار فکری
بازسازی شناختی
مدیریت اهمالکاری
مداخله در افسردگی مقاوم و افکار خودکشی
پیشنیازها
آشنایی با مبانی روانشناسی
اهداف دوره
تسلط بر روشهای CBT در درمان افسردگی
یادگیری تکنیکهای عملی برای کاهش نشخوار فکری
مدیریت رفتارهای مرتبط با افسردگی مقاوم
سطح دشواری
پیشرفته
شیوه تدریس
آموزش آنلاین همراه با تمرینهای عملی
شیوه ارزیابی
انجام تمرینها و آزمون پایانی
سوالات متداول
1. آیا به دوره درمان افسردگی با رویکرد شناختی رفتاری گواهی معتبر تعلق می گیرد؟
بله. برای کارگاه درمان افسردگی با رویکرد cbt، یک گواهی 12 ساعتی از مرکز مشاوره احیا صادر می شود. پس از انکه کارگاه را مشاهده و اطمینان حاصل کردید که به اندازه کافی مسلط هستید، از صفحه ثبت نام برای ازمون گواهی، گواهی مورد نظر را انتخاب کرده و در ازمون شرکت کنید. پس از قبولی در ازمون، مرکز صادر کننده گواهی، که یکی از مراکز معتبر و دارای مجوز، زیرمجموعه وزارت علوم یا سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور است، گواهی شما را صادر می کند و برای ما پست می کند. ما در اولین فرصت، گواهی را به دست شما می رسانیم.
2. چگونه در دوره درمان افسردگی با رویکرد شناختی رفتاری شرکت کنم؟
برای شرکت در این کارگاه، کافیست اشتراک تخصصی فعال داشته باشید. اگر عضو مدرسه نیستید و نمیتوانید اشتراک تهیه کنید، میتوانید از صفحه تماس با ما، با شماره موبایل یکی از مسئولین فروش مدرسه در ارتباط بوده و لینک ساخت کاربری (ثبت نام) را دریافت کنید. در نظر داشته باشید که ثبت نام اولیه در مدرسه رایگان است. شما با داشتن یک اشتراک تخصصی، علاوه بر شرکت در این ویژه برنامه، به مدت سه ماه میتوانید از همه دوره های اموزشی مدرسه نیز استفاده کنید.
3. دوره درمان افسردگی با رویکرد شناختی رفتاری برای چه کسانی مناسب است؟
این دوره برای روانشناسان، مشاوران، و دانشجویان روانشناسی طراحی شده است. افرادی که میخواهند دانش و مهارتهای خود را در زمینه درمان افسردگی با CBT ارتقا دهند، از این دوره بهرهمند خواهند شد. همچنین، درمانگرانی که با مراجعین افسرده کار میکنند و به دنبال روشهای اثربخش و علمی هستند، میتوانند از محتوای این دوره برای بهبود کیفیت خدمات خود استفاده کنند.
4. در دوره درمان افسردگی با رویکرد شناختی رفتاری چه میآموزیم؟
شرکتکنندگان یاد میگیرند چگونه با استفاده از تکنیکهای CBT به بیماران کمک کنند تا الگوهای منفی فکری و رفتاری را تغییر دهند. مفاهیم کلیدی مانند فعالسازی رفتاری، حل مسئله، و بازسازی شناختی به تفصیل آموزش داده میشود. همچنین، استراتژیهایی برای مدیریت افسردگی مقاوم و مداخله در افکار خودکشی ارائه خواهد شد. هدف اصلی این دوره، افزایش توانایی درمانگران در ارائه درمانهای مؤثر و تخصصی است.
5. چگونه فعالسازی رفتاری در درمان افسردگی مؤثر است؟
فعالسازی رفتاری یکی از تکنیکهای اصلی CBT است که به بیماران کمک میکند با انجام فعالیتهای معنادار و لذتبخش، خلق و خوی خود را بهبود بخشند. این روش بر شناسایی و کاهش رفتارهای اجتنابی تمرکز دارد. در این دوره، شرکتکنندگان یاد میگیرند چگونه از این تکنیک برای کمک به بیماران در ایجاد روالهای جدید و مثبت استفاده کنند. فعالسازی رفتاری به افراد کمک میکند تا به جای انزوا، درگیر فعالیتهای روزمره شده و احساس کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشند.
6. چگونه میتوان نشخوارهای فکری را مدیریت کرد؟
نشخوار فکری شامل تکرار مداوم افکار منفی است که میتواند افسردگی را تشدید کند. در این دوره، تکنیکهای شناختی-رفتاری برای شناسایی و توقف الگوهای فکری ناسالم آموزش داده میشود. شرکتکنندگان یاد میگیرند چگونه به مراجعین خود کمک کنند تا با تمرکز بر حل مسئله و استفاده از تکنیکهای ذهنآگاهی، افکار خود را مدیریت کنند. این روشها به بیماران کمک میکند از تلههای فکری منفی رها شوند و بر فعالیتهای مثبت تمرکز کنند.
7. چگونه بازسازی شناختی به کاهش افسردگی کمک میکند؟
بازسازی شناختی فرآیندی است که به بیماران کمک میکند افکار منفی و ناکارآمد خود را شناسایی و اصلاح کنند. این تکنیک به آنها یاد میدهد چگونه باورهای منفی خود را به چالش بکشند و جایگزینهای منطقیتری پیدا کنند. در این دوره، شرکتکنندگان روشهای عملی بازسازی شناختی را برای کمک به مراجعین در تغییر دیدگاههای منفی و بهبود خلق و خو میآموزند. این ابزار یکی از مؤثرترین روشها در درمان افسردگی با رویکرد CBT است.
8. این دوره چگونه به درمان افسردگی مقاوم کمک میکند؟
افسردگی مقاوم به درمانهای معمولی پاسخ نمیدهد و نیازمند رویکردهای پیشرفتهتر است. این دوره تکنیکهای تخصصی مانند ترکیب CBT با مداخلات دارویی و درمانهای تقویتشده را آموزش میدهد. همچنین، به درمانگران روشهایی برای شناسایی علل پنهان و مقاومت بیمار در برابر درمان ارائه میشود. شرکتکنندگان میآموزند چگونه با برنامههای متنوع، به بیماران مقاوم کمک کنند تا بهبود یابند.
9. چگونه میتوان افکار خودکشی را مدیریت کرد؟
مدیریت افکار خودکشی نیازمند ارزیابی دقیق و مداخله سریع است. در این دوره، شرکتکنندگان یاد میگیرند چگونه خطر خودکشی را ارزیابی کرده و با استفاده از ابزارهای CBT، به بیماران کمک کنند تا افکار خود را کنترل کنند. تکنیکهای خاصی مانند ایجاد برنامههای ایمنی و تمرکز بر نقاط قوت فردی آموزش داده میشود. هدف این است که بیماران احساس حمایت و کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشند.
سر فصل ها
اهداف دوره
پیشنیازها
- فایل تصویری جلسه 1 - معرفی درمان افسردگی با تکنیک فعالسازی رفتاری (24 دی 1402) ۱۰۶ دقیقه
- فایل صوتی جلسه 1 - معرفی درمان افسردگی با تکنیک فعالسازی رفتاری (24 دی 1402) ۱۰۶ دقیقه
- فایل تصویری جلسه 2-فعالسازی رفتاری و تکتیک حل مسئله برای کاهش نشخوار فکری (1 بهمن 1402) ۱۰۷ دقیقه
- فایل صوتی جلسه 2-فعالسازی رفتاری و تکتیک حل مسئله برای کاهش نشخوار فکری (1 بهمن 1402) ۱۰۷ دقیقه
- فایل تصویری جلسه 3-مایند فولنس (8 بهمن 1402) ۱۰۶ دقیقه
- فایل صوتی جلسه 3-مایند فولنس (8 بهمن 1402) ۱۰۶ دقیقه
- فایل تصویری جلسه 4-جلوگیری از اهمال کاری (15 بهمن 1402) ۱۰۸ دقیقه
- فایل صوتی جلسه 4-جلوگیری از اهمال کاری (15 بهمن 1402) ۱۰۸ دقیقه
- فایل تصویری جلسه 5-خطاهای شناختی-بازسازی شناختی (29 بهمن 1402) ۱۰۸ دقیقه
- فایل صوتی جلسه 5-خطاهای شناختی-بازسازی شناختی (29 بهمن 1402) ۱۰۸ دقیقه
- فایل تصویری جلسه 6"جلسه آخر"-افسردگی مقاوم به درمان و خودکشی (6 اسفند 1402) ۸۲ دقیقه
- فایل صوتی جلسه 6"جلسه آخر"-افسردگی مقاوم به درمان و خودکشی(6 اسفند 1402) ۸۲ دقیقه
- اسلاید تکمیلی ۰ دقیقه
دیدگاه های کاربران دوره
بی نهایت از توضیحات دقیق و کاربردی شما سپاسگزارم، به جرات می تونم بگم دوره ها و کارگاه های زیادی رو در خصوص درمان اضطراب و افسردگی شرکت کردم ولی هیچ وقت اطلاعات اینقدر دقیق و کاربردی ارائه نشده بود.
با سلام. تشکر از استاد بزرگوار بابت برگزاری این دوره پر محتوا و کاربردی.🙏🙏🌺🌺
عالی بود،سپاس از خانم دکتر رسولوند..بیان شیرین و شخصیت دلسوز ..جمع بندی منظم و کاربردی بود ممنونم💞
با سلام دوره بسیار خوب و کاربردی است. ممنونم از استاد عزیز
با سلام.از جلسات به صورت آفلاین بهره بردم. نحوه کلام استاد و ارائه پاور پوینت، مطالب درسی را بسیار قابل فهم کرده است. از کادر مدرسه و استاد متشکرم.
درود . جلسات اول و دوم کارگاه سرکار خانم نازنین رسولوند را گوش کردم .جلسه سوم را انلاین شرکت کردم . آموزش سیستماتیک ، مخصوصا بدون حشو و زوائد ، بکار گیری جملات دقیق و بیان کاربردی و شفاف ایشان مرا تحت تاثیر قرار داد و مصمم ام نه تنها این کارگاه را تا انتها پی بگیرم بلکه کارگاه های دیگر ایشان را با دقت دنبال کنم .می خواهم شخصا از ایشان به خاطر اهمیتی که به تدریس می دهند تشکر کنم .ایشان ذهنیت منظم و معطوف به نکات اصلی بحث و بیان شفاف دارند . صفات برجسته یک استاد ارزشمند .
جلسه اول رو گوش دادم واقعا کاربردی هست و صرفا تئوری بیان نمیشه، بلکه راهکارهای عالی و تجارب درمانگری منتقل میشه، امیدوارم جلسات و کلاسهای بیشتری با شما داشته باشیم
خیلی دقیق و بسیار کاربردی استاد محترم مطالب به صورت واضح و شفاف بیان می کند
دوره بسیار خوب با تدریس خوب و مسلط استاد فقط مساله ای ک هست فایلی ک استاد نشون میداد کاملتر از فایلی بود ک تو سایت بارگذاری شده بود بعضی از اسلایدهارو تو این فایل بارگذاری شدع نبود.این دوره در کنار دوره جامع سی بی تی دکتر حاجتی برای من خیلی اموزنده بود