کسب درآمد

کارگاه رواندرمانی پویشی فشرده کوتاه مدت (ISTDP) - کد 221/217

کارگاه روان درمانی پویشی فشرده کوتاه مدت (ISTDP) - کد 221/217

استاد: ارغوان قندی

طول دوره: 80 ساعت (در 40 جلسه دو ساعتی)

شروع دوره: از 20 اردیبهشت 1400

 

 



سرفصل های کارگاه رواندرمانی پویشی کوتاه مدت (ISTDP)


  1. تکنیک های مداخلاتی رواندرمانی پویشی فشرده و کوتاه مدت و کار با دفاع های تاکتیکی

  2. رواندرمانی پویشی فشرده و کوتاه مدت برای شخصیت های شکننده

  3. رواندرمانی پویشی فشرده و کوتاه مدت برای شخصیت ها با مقاومت بالا

  4. mentalization , ذهنی سازی برای شخصیت های شکننده

رویکردهای کارگاه رواندرمانی پویشی کوتاه مدت (ISTDP) چیست؟


رویکرد روان درمانی پویشی کوتاه مدت (ISTDP) نوعی از روان درمانی است که بر پرداختن به احساسات ناهشیار و مکانیسم های دفاعی برای ارتقاء بهبود عاطفی و رشد شخصی تمرکز دارد. ISTDP که توسط دکتر حبیب دوانلو در دهه 1960 توسعه یافت، در طول سال ها تکامل یافته است و اکنون توسط درمانگران در سراسر جهان انجام می شود. می توان گفت ISTDP که در ایران رواج بیشتری دارد، نسخه توسعه یافته دکتر جان فردریکسون در سال 2013 است.


هدف کارگاه رواندرمانی پویشی فشرده کوتاه مدت ISTDP کمک به افراد برای غلبه بر مشکلات عاطفی با کاوش و حل تعارضات ناهشیار است که اغلب به علائمی مانند اضطراب، افسردگی و مسائل مربوط به رابطه کمک می کند. هدف اصلی ISTDP کمک به افراد برای ایجاد روابط موثر و کامل تر با خود و دیگران است.

ISTDP ریشه در نظریه روان پویایی (psychodynamic theory) دارد که نشان می دهد تجربیات اولیه زندگی شخصیت افراد را شکل می دهد و بر رفاه عاطفی فعلی انها تاثیر می گذارد. این رویکرد بر اهمیت درک و کار از طریق احساسات حل نشده و مکانیسم‌های دفاعی که ممکن است به عنوان پاسخ‌های انطباقی به اسیب‌ها یا مشکلات گذشته توسعه یافته باشند، تاکید می‌کند.


  • یکی از تکنیک های کلیدی مورد استفاده در ISTDP، کاوش در احساسات ناهشیار است. درمانگران به مراجع کمک می‌کنند تا احساساتی را که ممکن است مدفون یا سرکوب شوند، شناسایی و بیان کنند، و به انها این امکان را می‌دهند تا بینشی در مورد الگوهای عاطفی خود و نحوه تاثیر انها بر زندگی روزمره خود به دست اورند. با به هوش اوردن این احساسات، افراد می توانند علل اساسی انها را بهتر درک کنند و برای حل انها تلاش کنند.

  • دیگر از تکنیک های مهم در ISTDP شناسایی و کاوش مکانیسم های دفاعی است. مکانیسم های دفاعی استراتژی های ناهشیاری هستند که توسط افراد برای محافظت از خود در برابر احساسات یا تجربیات دردناک استفاده می شود. هدف ISTDP این است که به افراد کمک کند مکانیسم های دفاعی خود را بشناسند و درک کنند، زیرا انها اغلب می توانند مانع رشد شخصی شوند و از ایجاد ارتباطات موثر با دیگران جلوگیری کنند.


در ISTDP، درمانگران همچنین از مداخلاتی مانند تفسیر، مقابله و تشویق برای تسهیل درمان عاطفی استفاده می کنند. تفسیر شامل کمک به مراجع برای کسب بینش در معنای ناهشیار پشت افکار، احساسات و رفتارهایشان است. رویارویی شامل به چالش کشیدن مکانیسم های دفاعی یا راهبردهای اجتنابی مراجع به منظور ارتقاء رشد عاطفی است. از تشویق برای حمایت از مراجعان در تلاش برای رویارویی با احساسات دشوار و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی انها استفاده می شود.


کارگاه رواندرمانی پویشی کوتاه مدت (ISTDP) برای چه کسانی مناسب است؟

اگر پس از مدتی کسب تجربه در اتاق درمان، مایلید قدرت اثر خود را توسعه داده و نگاهی عمیقتر به ساختار روانی مراجعین داشته باشید، اگر با اختلالات شخصیت کار می کنید، یا اگر با مراجعین دشوار، نظیر افرادی که اسیب های روانی جدی داشته اند، شکننده هستند و یا برعکس، مقاومتهای شدیدی در جلسات درمان دارند، روبرو هستید، رویکرد ISTDP یکی از بهترین انتخاب ها برای شماست.

ایا به کارگاه ISTDP گواهی معتبر تعلق می گیرد؟

بله. برای کارگاه روان درمانی پویشی کوتاه مدت ISTDP، یک گواهی جامع 80 ساعتی صادر می شود. همچنین، برای هر یک از سرفصلهای کارگاه به صورت جداگانه، امکان ثبت نام و دریافت گواهی وجود دارد. پس از انکه دوره را گذراندید و اطمینان حاصل کردید که به اندازه کافی مسلط هستید، از صفحه ثبت نام برای ازمون گواهی، گواهی مورد نظر را انتخاب کرده و در ازمون شرکت کنید.



دسترسی به جزوه دوره(سیده مریم فاضلی،کل جلسات)

دیدگاه های کاربران دوره

ثبت دیدگاه

مریم
۱۳ مرداد ۱۴۰۳

دوره بسیار پربار و جذابی بود ممنون از استاد قندی و کادر مدرسه🙏

زهرا
۲۰ مرداد ۱۴۰۳

زنده باشند استاد عزیز روان و گویاست مطالب

محمدرضا
۱۷ مرداد ۱۴۰۲

با سلام. چرا سه جلسه اول این دوره فایل تصویری نداره؟

پاسخ پشتیبان: با سلام و احترام، برخی از دوره های قدیمی مدرسه در ماه های اول راه اندازی این وب سایت، فقط فایل صوتی دارند و تصویری آنها موجود نیست. امیدواریم که فایل صوتی برای استفاده از محتوای کلاس کافی باشد و نظر شما دانش پژوه محترم را جلب نماید. موفق باشید.

عاطفه
۲۱ خرداد ۱۴۰۲

به نظرم به تمامی موضوعات و آیتم های روانپویشی در این دوره توجه لازم و کافی شد .
سپاسگزارم از استاد قندی عزیز.
من تمامی کلاس ها رو آفلاین گوش کردم

مرجان
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

به نظر من بسیار عالی و با جزئیات و مثال تدریس کردن و از تمام تایم کلاس به نحو مفیدی استفاده شد.استاد با صبوری تمام جواب سوالات رو میدادن .نکات خیلی ریزی گفته شد. بسیار استفاده کردم و یاد گرفتم.ممنون از استاد توانا🌹🌹

سارا
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

ممنونم از خانوم دکتر قندی . بسیار از شما آموختم

المیرا
۲۵ بهمن ۱۴۰۱

بنظر من کلا تدریسشون خیلی خوبه هربارم کامنت منفی میبینم برای اساتید روانکاو حس میکنم کلا روانکاوی سنگین و پیچیدس مشکل از اساتید نیست اصلا از مباحث سختشه

پریسا
۸ بهمن ۱۴۰۱

درود
به نظر من بسیار کشدار بود جلسات. برای من حضور در چنین جلساتی بسیار خسته کننده‌ست.

یاسر
۳۱ تیر ۱۴۰۱

بسیرا بدو با ساده سازی زیادی تدرس کردند لطفا برای روان
پویشی از استاد دیگه ای هم دعوت کنید . لزومی نداره برخی از موضوعات در انحصار یک عده مدرس خاص باشه.امیدوارم مدرسه دیکتاتور نباشه و روند انتخاب مدرسش سالم باشه و از تکثر مدرسین استقبال کنه. الان اگر کسی از تدریس ایشون ناراضی باشه در این مدرسه دیه نباید روانپویشی بخونه؟ چون فقط ایشون باید درس بده؟

مهسا
۹ شهریور ۱۴۰۱

بنظرم بسیار جامع و کامل توضیح دادن

مهتاب
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

تدریس خانم قندی تخصصی ، فنی و با بیان‌ روان هستش و با توجه به اینکه دوره ها رو آفلاین گوش دادم اصلا اذیت نشدم چون واقعا روان و با تسلط بر مطلب تدریس کردند و حاشیه پردازی و بحث های خارج درس و روال رو نداشتن که خودش در حد خودش بسیار عالی و مفید بود سپاسگذارم از خانم قندی عزیز و دست اندرکاران محترم مدرسه ی روانشناسی بابت این دوره ی عالی و جامع ....


دوره های مرتبط

دوره فرویدخوانی - کد 552/515

دوره فرویدخوانی - کد 552/515

تعداد مشترکین دوره: 824 نفر
4.86 (21 کاربر)
اصول روانکاوی - کد 221/287

اصول روانکاوی - کد 221/287

تعداد مشترکین دوره: 451 نفر
5 (18 کاربر)
دوره اصول بالینی روانکاوی - کد 221/293

دوره اصول بالینی روانکاوی - کد 221/293

تعداد مشترکین دوره: 306 نفر
4.91 (11 کاربر)
به سایت مدرسه خوش آمدید. برای ثبت نام یا ورود به پنل کاربری خود اینجا کلیک کنید.
ورود به مدرسه عمومی