چقدر در رابطه غر میزنیم؟ - کد 930/9102/3
عنوان: چقدر در رابطه غر میزنیم؟
استاد: سیدهادی میراسدی
تاریخ برگزاری: 15 شهریور 1400
غر زدن در رابطه به چه معناست؟
غر زدن یا در واقع همان شکایت کردن در یک رابطه عاطفی معمولاً شامل بیان نارضایتی، احساس ناخشنودی یا شکایت در مورد برخی جنبههای خاص از رابطه یا رفتار شریک زندگی شما است. این یک روش برای بیان نگرانیها یا ناخشنودی شما به منظور رفع مسائل و بهبود کیفیت رابطه است.
شکایت در یک رابطه عاطفی میتواند اشکالات مختلفی داشته باشد، مانند:
1. ارتباط: بیان احساسات، نگرانیها یا نارضایتیهای خود به شریک زندگی به نحو سازنده و احترامامیز.
2. تعیین مرزها: تعریف دقیق انچه که رفتار قابل قبول و غیرقابل قبول در رابطه است و انتقال این مرزها به شریک زندگی.
3. جستجوی راه حل: همکاری با شریک زندگی برای یافتن راهحلهای مسائلی که منجر به نارضایتی یا تضاد در رابطه شده است.
4. بیان نیازها: انتقال نیازها، خواستهها و انتظارات خود به شریک زندگی تا اگاه شوند که چه چیزهایی از رابطه نیاز دارید.
5. ارائه بازخورد: ارائه بازخورد درباره رفتار یا اقدامات شریک زندگی به نحو بدون سنتور و سازنده برای کمک به انها تا فهمیدن اینکه چگونه اقدامات انها بر شما تاثیر میگذارد.
مهم است به یاد داشت که شکایت در یک رابطه باید به نحو سالم و با احترام انجام شود. هدف ان باید بهبود ارتباط، حل تضادها و تقویت پیوند عاطفی بین شرکاء باشد. همچنین بسیار حائز اهمیت است که به شکایات و نگرانیهای شریک زندگی خود نیز گوش فرا داد، زیرا ارتباط باز و صادق کلید حفظ یک رابطه عاطفی سالم است.
چرا باید در این کارگاه شرکت کنم؟
شرکت در یک کارگاه اموزشی که به شما نحوه مطرح کردن شکایتهای خود در رابطه عاطفی را اموزش میدهد، میتواند به شما کمک کند تا مهارتهای لازم برای برقراری ارتباط سالم و سازنده با شریک زندگی خود را به دست اورید. این کارگاهها معمولاً به شما روشهایی میاموزند که میتوانید احساسات، نگرانیها و نیازهای خود را به شریک زندگی خود انتقال دهید به نحوی که رابطه شما قویتر و سالمتر شود.
در ادامه برخی از دلایلی که شرکت در چنین کارگاههایی میتواند مفید باشد را برایتان بیان میکنم:
1. ارتقاء ارتباط: اموزش نحوه مطرح کردن شکایتها و احساسات خود به شریک زندگی، میتواند به افزایش فهم و اعتماد متقابل منجر شود و بهبود ارتباط بین شما و شریک زندگیتان را فراهم کند.
2. حل تضاد: با یادگیری روشهای صحیح برقراری ارتباط و مطرح کردن نگرانیها و نیازهای خود، میتوانید به راحتی تضادها و مسائل رابطه را حل کنید و به تعامل مثبت با شریک زندگی خود بپردازید.
3. افزایش همبستگی: با به اشتراک گذاری احساسات و نگرانیهای خود، میتوانید پیوند عاطفی و همبستگی با شریک زندگی خود را تقویت کنید و احساس نزدیکی بیشتری را تجربه کنید.
4. تقویت خوداگاهی: در حین چنین کارگاههای اموزشی، ممکن است به خوداگاهی بیشتر درباره احساسات، نیازها و رفتارهای خود بپردازید که میتواند به بهبود روابط شخصی و حرفهای شما کمک کند.
توجه: این کارگاه به صورت حضوری برگزار شده و شما اعضای محترم مدرسه روانشناسی روان بنه به فایلهای صوتی و تصویری ان دسترسی دارید.
- فایل صوتی (22 شهریور 1400) ۱۰۰ دقیقه
- فایل تصویری (22 شهریور 1400) ۱۰۰ دقیقه